Política de cancel·lació

Aquestes normes de convivència pretenen fer conscient l’usuari del compromís que existeix entre professional i client, i valorar la importància d’aquest espai de temps reservat.

Les reserves es poden efectuar per diferents canals: trucada telefònica o WhatsApp al número 644 280 167, correu electrònic a info@amossegadesnutricio.com o bé a través del calendari del web. 

Un cop reservada la cita, el pacient es compromet a assistir-hi amb puntualitat per assegurar un bon servei i una òptima organització de l’agenda.

Modificacions i cancel·lacions de la visita:

Les modificacions o cancel·lacions s’han de comunicar com més aviat millor, però com a mínim, amb 24 hores d’antelació.

Si l’usuari no cancel·la amb 24 hores d’antelació o no modifica la visita per qualsevol dels canals, la aquesta es donarà per realitzada. Per tant, caldrà abonar-ne la totalitat. Facilitarem el número de compte per dur a terme la transferència bancària. 

Si no s’abona aquest import, no se’n podrà fer cap més en aquest servei. Un cop abonada, el pacient podrà tornar a visitar-se. 

Com a cortesia, A mossegades enviarà un missatge de recordatori el dia abans. El fet de no rebre aquest recordatori o rebre’l amb menys de 24 hores no eximeix de les responsabilitats anteriorment descrites. 

En cas de fer abonaments de visites, s’aplica la mateixa normativa. Aquests abonaments es poden fer servir 6 mesos després d’haver-los adquirit. Una vegada pagats, no es reemborsarà l’import corresponent a visites separades si no es gaudeix d’aquestes. 

Aquestes normes no són per penalitzar, sinó per ser respectuosos els uns amb els altres.
Agrairem que no s’hagi d’aplicar mai aquesta política de modificacions i cancel·lacions de visita.

El nostre temps és igual de preuat que el teu. Respectem-nos.

Scroll al inicio
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer click al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.   
Privacidad